Jornades Incidència

memeFB-0111, 12, 13 de desembre de 2013. UPF-Ciutadella

L’objectiu principal d’aquestes jornades és crear un espai per generar i compartir coneixement, anàlisi, reflexions, propostes, sobre la capacitat d’incidència dels moviments socials.

¿Quin és l’impacte que té l’actuació dels moviments socials? Què aconsegueixen? Són capaços de canviar lleis? De derrocar governs? De canviar les persones que participen en la mobilització? De canviar les persones que la reben? ¿D’originar canvis culturals? La nostra societat seria la mateixa sense la mobilització dels anys seixanta i setanta? Les mobilitzacions actuals què estan aconseguint? Què es podria fer per aconseguir la incidència que busquen els moviments socials en el demà proper?

Les jornades es celebraran els propers dies 11, 12 i 13 de desembre, a la Universitat Pompeu Fabra (Campus Ciutadella) en horari de tarda (17-21h.). La primera sessió, la del dimecres 11 de desembre (19h.), estarà dedicada al lliurament del “Premi Utopies-Paco Fernández Buey“. Amb aquest motiu s’ha organitzat un col·loqui amb membres de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca sota el títol “La política com a ètica d’allò col·lectiu”.

El programa complet i tota la informació es pot consultar a la web de les Jornades.

Per a més informació centre.moviments@upf.edu


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s