“Perspectives” per a l’anàlisi, la reflexió i la lluita popular

Dijous 17 de desembre es presenta Perspectives, una publicació que neix amb voluntat anual de pensament i anàlisi crítica per a l’acció. És editada per EspaiFàbrica. La presenten com una eina per a la reflexió, la definició de les línies de confrontació i la identificació dels reptes als que caldrà que els moviments socials i polítics donin resposta. Aquest 2013 es presenta el primer número i és desitjable que en vinguin molts més. En aquesta ocasió podem trobar aportacions dedicades a l’economia, l’educació, la sanitat, el sindicalisme, el populisme punitiu, el sobiranisme, el feminisme, l’habitatge…   S’ha intentat que les persones que participen a la publicació siguin protagonistes dels debats i les lluites actuals…Més informació.

La presentació de la publicació serà aquest dijous 17 d’octubre a Can Batlló (Mapa) amb la presència de Manel Lopez, Maria Rodó, Jordi Martí, Gemma Ubasart, Albano Dante, Jordi Mir, Pau Llonch, Silvia Alberich, Jaume Asens, Isabel Vallet i un membre d’Enconstrucció (Plataforma de treballadores de Telefònica). Més informació.

Perspectives ens pot ajudar a conèixer, pensar, dialogar, debatre, acordar i actuar . Objectius imprescindibles en la nostra realitat actual. Necessitem Perspectives i continuar avançant.

Image


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s